3-daagse training voor ondernemers
“Ontdek de magie in jezelf”

Haal het beste uit jezelf en maak je jezelf (en je bedrijf) magisch aantrekkelijk voor je leidinggevende, je fans, je klanten, je medewerkers en je leveranciers! Ieder mens en iedere organisatie heeft een beetje magie nodig om succesvol te zijn. Tijdens onze training helpen we je de magie in jezelf te vinden! We gaan op zoek naar jouw persoonlijke magie, ambities en organisatietalent. Door dit goed te belichten ga jij stralen als middelpunt! We achterhalen wie je bent, wat je kunt en op welke wijze, wat je wilt en hoe je overkomt!

Hoe we dat doen?
We maken je bewust van je communicatie, je gedrag en je talenten. We laten zien hoe je communicatie, gedrag en talenten via een goede planning leidt tot succes. Dit traject dat start met een 1-op-1 kennismakingsgesprek waarin je je uitdagingen op dit moment bespreekt. Ook zullen we, door middel van een aantal vragenlijsten, een eerste analyse van jouw magische ik opstellen.

Dag 1 “Kleur bekennen”
Tijdens de eerste trainingsdag leer je opnieuw en anders waar te nemen. Anders te kijken naar jezelf en naar de wereld om je heen. Dit leer je niet uit de literatuur, al maken we wel gebruik van een aantal beproefde instrumenten en methoden (waaronder het DISC profiel en NLP). Dit leer je niet van een ander, al zullen we veel van elkaar gaan leren (door verschillende werkvormen te gebruiken tijdens de dag). Dit leer je niet alleen door te doen, al zullen we veel gaan uitproberen. Je leert vooral veel van jezelf, en van je eigen, magische ik.

Dag 2 Ambitie… “nou, gewoon alles”!
Tijdens deze tweede trainingsdag gaan we aan de slag met jouw ambities, missie, visie, strategie en planning. Hoe stel ik deze op en hoe prioriteer ik hierin? Hoe kan ik mijn “kleur” uit dag 1 hiervoor inzetten? Uiteraard is het niet mogelijk binnen 1 dag dit volledige traject te doorlopen. De insteek voor deze training is echter dat je technieken leert om missie, visie en strategie te ontwikkelen. Hoe maak je een SWOT analyse? En hoe zet je dat om in een strategie en plan? Hoe kan dit alles mij helpen verder te komen en mijn uitdagingen aan te gaan?

Dag 3 “De touwtjes aan elkaar knopen”
Op dag drie werken we in de ochtend aan het onderwerp doelen stellen. In de middag gaan we aan de slag met de nieuw verworven kennis op dag 1 en 2 en proberen we door middel van jouw persoonlijke mindmap het geleerde aan elkaar te knopen. We kijken hierbij naar jouw ambities, je privé-situatie, je functie/bedrijf en jouw magische ik! Als afsluiting geef je met hulp van je mindmap een korte presentatie over “de magie in jezelf” die jou de komende periode gaat helpen de volgende stap te zetten!

Praktische informatie

Voor wie?
De training is bedoeld voor iedereen die klaar is om zowel persoonlijk als zakelijk de volgende stap te zetten (maximaal 8 deelnemers).

Investering
De kosten voor de training (inclusief kennismakingsgesprek) zijn € 1.095,- (excl. 21% BTW); dit is inclusief koffie, thee, lunch en een afsluitend diner op dag 3.
Early Bird: 10% korting bij aanmelding vóór 10 april

Locatie 
Het Arresthuis, Roermond

Data
editie 1: 29 mei, 12 en 26 juni
editie 2: 15 en 29 september, 6 oktober

© Niek organiseert 2016   Privacystatement