IK BEN NIEK,
OF EIGENLIJK MONIQUE

voor de mooie momenten in jouw leven. Altijd origineel en stijlvol. vol liefde en passie!

Je trouwdag tot een ware “wedding experience” maken? Je partner op originele wijze een huwelijksaanzoek doen? Je huwelijk op “the-crazy-way” aankondigen? Een luxueuze honeymoon of droomreis plannen? Je partner verrassen met een out-of-the-box weekendje weg? Of misschien gewoon een leuk feestje (verjaardag, communie, babyborrel, huwelijksjubileum) organiseren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres… Niek Organiseert ontzorgt tijdens de mooie momenten in het leven!

NIEK

Hallo! Mijn naam is Monique Christophe en ik ben 39 jaar, getrouwd met Stephan en trotse mama van Eva, die bijna 11 is. Ik ben een levensgenieter die houdt van luxe, zowel in restaurants, op feestlocaties, maar ook tijdens vakanties. Ik hou van lekker eten (kreeft is favoriet :)) met een goed glas wijn of Moët & Chandon Ice. Daarnaast ben ik correct en gestructureerd en ben ik een kei in plannen en organiseren… ik hou dit dan ook graag zelf in de hand en ben niet zo van verrassingen! Ik heb een aantal levenslessen gehad wat maakt dat ik zoveel mogelijk uit het leven probeer te halen en duidelijk aangeef wat ik wil. Als leidinggevende heb ik zowel binnen het onderwijs, de retail als de zorg ervaring opgedaan. Ook heb ik al meerdere feesten, bruiloften en events gestyled en georganiseerd. Met mijn eigen bedrijf Niek Organiseert doe ik voor jou als klant waar ik goed in ben: regelen en organiseren! Ik probeer samen met jou als klant op een persoonlijke wijze te komen tot een event of reis vol passie, allure, stijl en liefde. Neem contact met me op, ik help je graag!
X Monique

DIENSTEN VAN NIEK

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden van Niek Organiseert. Heb je echter zelf andere ideeën of heb je vragen? Aarzel dan niet en neem via mail, telefoon of via het contactformulier onder aan de pagina contact met me op!

TROUWEN

Geen touw of kabel kan zo stevig samensnoeren, zo vast binden, als liefde met één enkele draad doet - Robert Burton

Proficiat! Jullie hebben elkaar gevonden! Nu komt de volgende zeer belangrijke stap in jullie relatie eraan… Je gaat je partner ten huwelijk vragen, het eerste JA heeft al geklonken en jullie willen dit op een originele wijze aankondigen óf dit station is al gepasseerd en de grote dag komt eraan.

Maar wat nu? Misschien weten jullie niet hoe te beginnen aan de organisatie, hebben jullie geen tijd om uren op het internet het wiel te gaan uitvinden of worden jullie al zenuwachtig bij het eerste het beste “to do-lijstje”. Ook kan het zijn dat jullie de organisatie wel al voor elkaar hebben, maar hulp zoeken voor de laatste puntjes op de i of voor de dag zelf. Dan wil ik dit graag met jullie overleggen want… Niek Organiseert het vol liefde en passie!

Om jullie zo goed mogelijk te informeren heb ik pakketten gemaakt met vaste prijzen zodat jullie weten waar je aan toe bent. Willen jullie echter een aanpassing hierin of passen de pakketten niet bij jullie vraag, aarzel dan toch niet om contact op te nemen. Ik denk met jullie mee en we vinden samen vast een oplossing!

> Download PDF met uitgebreide informatie

FEESTEN

Het leukste van een feest is de dag ervoor - Godfried Bomans

Een babyborrel, huwelijksjubileum of gewoon een spetterend feestje voor een speciale gelegenheid? Je gaat een feest organiseren. Maar wat nu? Misschien weet je niet waar of hoe je dit feestje moet organiseren, heb je geen tijd om er uren aan te besteden of wil je de organisatie gewoonweg liever uitbesteden. In dat geval wil ik je daarin met alle passie en liefde ondersteunen want… Niek Organiseert het!

Bij het organiseren van een feest werk ik met een vaste uurprijs en maak ik een offerte voor je waardoor je vooraf weet waar je aan toe bent.

Wil je echter iets bijzonders en wil je ook een thema koppelen aan het feest? Denk er dan eens over om een stylingpakket af te nemen. Ook wanneer je andere ideeën hebt en deze graag eens wil bespreken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik denk met je mee en we vinden samen vast een oplossing.

> Download PDF met uitgebreide informatie

OP VAKANTIE

We zouden eigenlijk altijd vakantie moeten hebben. We zijn ervoor geschapen. Maar waar moet je dan nog naar verlangen? - Simon Carmiggelt

Je wilt iets speciaals… maar hebt geen tijd of zin om
avonden lang het internet af te struinen naar dat ene, bijzondere hotelletje? Je wilt je partner verrassen met een romantisch weekendje weg? Of gewoon genieten van zon en strand vanuit een pittoresk vakantiehuis?

Graag ga ik voor jou op zoek naar dat luxe hotel, dat
mooie vakantiehuis of die bijzondere bed & breakfast. Omdat ik (nog) niet aangesloten ben bij de SGR of ANVR doe ik al het uitzoekwerk en geef je tips in de omgeving en over restaurants. Boeken doen we bij mij ter plekke samen of doe je zelf thuis. Zo betaal je ook geen extra boekingskosten maar weet je wel zeker… Niek Organiseert het!

> Download PDF met uitgebreide informatie

'Niek Organiseert ontzorgt tijdens de mooie momenten in het leven!

GAAT NIET, BESTAAT NIET! KLINKT CLICHÉ,
MAAR HET IS ECHT ZO.

REFERENTIES VAN NIEK

SOMS KUN JE BETER ANDEREN AAN HET WOORD LATEN! ;-)

Bruiloft

Ronald en Bianca Schroijen

Bekijken

Coming soon

de puntjes op de i

Bekijken

Coming soon

ALTIJD VAN A TOT Z

Bekijken

CONTACT MET NIEK

OVERTUIGD? NEEM DAN GERUST CONTACT MET MIJ OP. BELLEN, MAILEN, APPEN: MIJ MAAKT HET NIETS UIT!

Stel een vraag

© Niek organiseert 2016   Privacystatement