IK BEN NIEK,
OF EIGENLIJK MONIQUE

zakelijke events om niet te vergeten. Altijd origineel en stijlvol. VOL BELEVING EN PASSIE! ook voor interim-management de juiste persoon

Ik ondersteun bedrijven en instanties bij het organiseren op alle mogelijke gebieden. Van een vergadering of zakelijke bijeenkomst tot een receptie, (her)opening, kick-off meeting of productpresentatie; Niek Organiseert het! Informatief, feestelijk, motiverend of als onderdeel van de marketingstrategie van een bedrijf, alles kan. Ik zal hierbij altijd op een intense en persoonlijke basis met het bedrijf en de ondernemer samenwerken. Ook voor interim-, of eventmanagement kun je gebruik maken van mijn kennis, expertise en ervaring. Kies uit de verschillende menu opties om te zien wat ik voor je kan betekenen.


NIEK

Mijn naam is Monique Christophe en ik ben 39 jaar, getrouwd met Stephan en mama van Eva (11). Ik ben een levensgenieter die houdt van luxe, lekker eten en een goed glas wijn. Daarnaast ben ik correct en gestructureerd en ben ik een kei in plannen en organiseren… ik hou dit dan ook graag zelf in de hand en ben niet zo van verrassingen! Ik heb een aantal levenslessen gehad wat maakt dat ik zoveel mogelijk uit het leven probeer te halen en duidelijk aangeef wat ik wil. Als (bedrijfsvoering)manager heb ik zowel binnen het onderwijs, de retail als de zorg ervaring opgedaan. Ook heb ik binnen deze plekken als projectleider gewerkt bij bouw- en verbouwprojecten en heb ik ervaring opgedaan met verandertrajecten (zowel financieel als inhoudelijk). Met mijn eigen bedrijf Niek Organiseert doe ik voor jou als klant waar ik goed in ben; managen, regelen en organiseren! Ik probeer samen met jou als klant op een persoonlijke doch zakelijke wijze te komen tot een event of verandering binnen het bedrijf vol beleving en passie. Neem contact met me op, ik help je graag! Monique

DIENSTEN VAN NIEK

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden van Niek Organiseert. Heb je echter zelf andere ideeën of heb je vragen? Aarzel dan niet en neem via mail, telefoon of via het contactformulier onder aan de pagina contact met me op!

ZAKELIJKE EVENTS

Make it Simple. Make it Memorable. Make it inviting to look at - Leo Burnett

Heb je een nieuw concept, nieuwe huisstijl of productlijn ontworpen en wil je dat op een originele manier bekend maken? Introduceer het op een unieke manier waarbij je op een positieve manier de aandacht trekt! Dit kan voor je medewerkers, klanten en relaties, maar ook de pers bij je introductie uitnodigen is mogelijk. Vier het succes samen en… Niek Organiseert het! Wil je een vergadering of bijeenkomst op een externe (of interne) locatie organiseren met net dat beetje extra of net iets exclusiever dan normaal? Neem contact op… Niek Organiseert het! Is er gebouwd of verbouwd en moet dit groots gevierd worden? Vertel mij wat de wensen, het budget en de specificaties zijn en je weet… Niek organiseert het!

EVENTMANAGEMENT

Begin met het einde in gedachte - Stephen Covey

Als eventmanager bedenk, organiseer, plan en budgetteer ik jouw evenement. Door mijn gedegen en persoonlijke aanpak weet ik je mensen te motiveren en aan te sturen en heb je financieel inzicht.
Ik ben letterlijk van alle markten thuis en weet een evenement in een marketingconcept te gieten. Daarnaast kan ik hierbij doelgroepen onderscheiden en houd ik rekening met culturele verschillen. Ik heb hierbij een multidisciplinaire kijk op zaken. Ik stel mij op als een teamplayer bij uitstek en ik schroom niet zelf de mouwen op te stropen. Een eventmanager "zeurt" nooit, zij zoekt altijd oplossingen, dus… Niek Organiseert het!
Over mijn tarief binnen deze opdracht wissel ik graag met je van gedachten; ik zal dan een offerte op maat maken!

Interim-MANAGEMENT

Most things which are urgent are not important and most things which are important are not urgent - Dwight Eisenhower

Als interim-manager bied ik extra knowhow ter versterking van het bedrijf, waardoor toegevoegde waarde wordt gecreëerd voor jou als opdrachtgever. Mijn specialisatie binnen het interim- management ligt bij het veranderen of vormgeven van het administratieve / beleidsmatige proces binnen een organisatie. Ook het bedenken van een nieuwe bedrijfsnaam of bedrijfsfilosofie met de daarbij behorende veranderingen behoort tot mijn specifieke kennis en ervaring. Met mij als interimmer heb je de volgende voordelen binnen je bedrijf:
▪ Resultaten
Ik ben gewend aan een prestatiegerichte beoordeling, dus resultaat gegarandeerd!
▪ Het overdragen van kennis
Ik zal een enorme hoeveelheid vaardigheden, contacten en ervaring overdragen aan jouw team. Deze zullen hun uitwerking blijven behouden tot lang nadat ik alweer vertrokken ben.
▪ Objectiviteit
Ik werk vol beleving, passie en motiverend maar ben hierbij niet beperkt door bedrijfspolitiek, persoonlijkheden of vaste gewoontes.
▪ Doelgericht
Ik voer de door jou aangegeven specifieke taken uit en mijn prestaties kunnen hieraan worden afgemeten.
▪ Kennisoverdracht
Het grote verschil met adviseurs is dat ik meehelp om uitvoering aan de gekozen weg, het beleid of proces te geven.

Om te ontdekken of ik die interim-manager ben die tijdelijk jouw team moet komen versterken, daag ik je uit een afspraak met me te maken! Over mijn tarief binnen deze opdracht wissel ik graag met je van gedachten; ik zal dan een offerte op maat maken!


'Make it Simple. Make it Memorable. Make it inviting to look at - Leo Burnett'
Tijd om te schitteren

5-daagse trainingsreis naar Ameland 'Tijd om te schitteren...'

20 september 2017

Tijd om te schitteren... comfortabel uit je comfortzone! Trainingsreizen speciaal voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen en doelgerichter wil werken. Om dit te bereiken ben je bereid om kritisch naar jezelf te kijken en actief bij te dragen aan de groep!

> Lees verder

3-daagse training voor ondernemers “Ontdek de magie in jezelf”

3 april 2017

Haal het beste uit jezelf en maak je jezelf (en je bedrijf) magisch aantrekkelijk voor je leidinggevende, je fans, je klanten, je medewerkers en je leveranciers!

> Lees verder

REFERENTIES VAN NIEK

SOMS KUN JE BETER ANDEREN AAN HET WOORD LATEN! ;-)

CONTACT MET NIEK

OVERTUIGD? NEEM DAN GERUST CONTACT MET MIJ OP. BELLEN, MAILEN, APPEN: MIJ MAAKT HET NIETS UIT!

Stel een vraag

© Niek organiseert 2016   Privacystatement