5-daagse trainingsreis naar Ameland Tijd om te schitteren...

Tijd om te schitteren... comfortabel uit je comfortzone!
Trainingsreizen speciaal voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen en doelgerichter wil werken. Om dit te bereiken ben je bereid om kritisch naar jezelf te kijken en actief bij te dragen aan de groep!

Wil jij meer uit jezelf en je werk halen? Beter gebruikmaken van je persoonlijkheid, mogelijkheden en kwaliteiten? Ga dan met ons mee op trainingsreis en laat je uitdagen door een ervaren trainersteam.

In een intensief programma staan jouw persoonlijke kenmerken en vaardigheden 5 dagen centraal. Je oefent actief, waardoor je toewerkt naar een zelfverzekerder, krachtiger en schitterender "ik". Je krijgt beter inzicht in je eigen functioneren en je leert hoe je de samenwerking met anderen soepelen en efficiënter kunt laten verlopen. We helpen je balans aan te brengen tussen je natuurlijke kwaliteiten en uitdagingen. Wij beloven dat je nog jarenlang plezier zult hebben van deze training.

Naast de inhoudelijke sessies is er ook aandacht voor comfort. We overnachten in een prachtige boerderij met een eigen (binnen)zwembad en wellness, er wordt lekker voor je gekookt en natuurlijk gaan we je ook fysiek een beetje uitdagen!
Voor meer informatie neem je contact op via info@niekorganiseert.nl of bel je 06-21977055

© Niek organiseert 2016   Privacystatement